Archief

nieuwsredactie | 21 februari 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

De Akiko Audio Tuning Chips

Akiko Audio streeft altijd naar een natuurlijke sound; een realistische ontspannen weergave, die in staat is de emotie van de uitvoering over te brengen op de luisteraar. De Akiko Audio Tuning Chips zijn ontstaan vanuit de kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan met het ontwerpen van onze andere tuning producten. Het energetische proces is in eigen huis ontwikkeld.

Akiko Audio Tuning Chips

De nieuw ontwikkelde Tuning Chips zijn in staat de energiestromen te harmoniseren op plaatsen die voorheen voor onze andere tuning producten onbereikbaar waren. De techniek bestaat uit het permanent aanbrengen van extra informatie, die overgedragen wordt op de plaats waar de Tuning Chip wordt aangebracht. 

De Tuning Chip bestaat uit een zelfklevende metaalfolie als informatiedrager, voorzien van een zwarte afwerking met een fraaie holografische bedrukking. Ook zijn er modellen die geheel uit aluminium bestaan. Het aanbrengen gaat snel en eenvoudig. De Tuning Chips hebben elk hun eigen formaat, vorm en specifieke toepassingsgebied.

U mag een meer ontspannen weergave verwachten, met een betere waarneming van de verschillende muziekinstrumenten en stemmen. Ook zal het geluid natuurlijker van klank worden, waarbij de scherpte afneemt en de klankkleur rijker wordt. 

Akiko Audio is er zich terdege van bewust dat dit raadselachtige product op het randje balanceert van wat een muziekliefhebber als audiotweak accepteert, maar wie het effect eenmaal ervaren heeft, raakt snel overtuigd van de toegevoegde waarde.

Prijs:

vanaf € 5,- per stuk.

Meer Informatie

Akiko Audio

Web: www.akikoaudio.com