Archief

nieuwsredactie | 21 februari 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Nieuwe distributeur van Ayre Acoustics, Wilson Audio, Transparent Cable, Lexicon, JBL Synthesis, Revel en Mark Levinson.

Reference Sounds

Met het trieste wegvallen van Audiac eindigt het bestaan van een zeer gerespecteerd distributeur, waarvoor ik mij ruim 12 jaar met volle overgave heb ingezet. In die jaren is er met velen van u een sterke relatie ontstaan, gebaseerd op een wederzijdse passie voor muziek en liefde voor het product. Dit mag niet zomaar wegvallen; trots introduceer ik daarom Reference Sounds, die de distributie van de merken Ayre Acoustics - Wilson Audio - Transparent Cable - Lexicon - JBL Synthesis - Revel en Mark Levinson in de Benelux gaat verzorgen. Reference Sounds zal samen met haar dealers gaan bouwen aan een sterke distributie, waarbij vernieuwing, samenwerking en service hoog op de prioriteitenlijst staan.

Wij zullen sterk investeren in deze merken en daarmee de passie voor ons product, via de dealer, delen met de consument. Vanzelfsprekend kan iedereen ook voor alle service- en supportvragen bij ons terecht. De nieuwste Ayre Acoustics en Mark Levinson producten staan al in bestelling en we verwachten de Ayre QX-5, Mark Levinson No 519, No 526 en No 534 binnenkort trots te kunnen introduceren. Wij zien uit naar een klinkende samenwerking en een mooie toekomst.

Reference Sounds BV

Michael Huigen

Web: www.referencesounds.nl

Email: info@referencesounds.nl