Archief

nieuwsredactie | 23 februari 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Savor Audio exclusief distributeur van Audio Research, Pryma, Sumiko en Sonus Faber

Savor Audio – onderdeel van Hifi Nederhold – heeft heeft de exclusieve distributierechten voor de Benelux verworven voor Audio Research, Pryma, Sumiko en Sonus Faber.

Geldermalsen, februari 2017.

Het management achter de luxe en premium merken Audio Research, Pryma, Sumiko en Sonus Faber heeft met ingang van 1 februari 2017 Savor Audio b.v. -een nieuwe dochteronderneming van Hifi Nederhold b.v.- aangesteld als exclusieve distributiepartner voor de Benelux. 

Na het verlies van de distributierechten van de merken Denon en Beats heeft Hifi Nederhold b.v. haar doelstelling voor de toekomst nog duidelijker geformuleerd:

Opnieuw de nummer één worden voor de distributie van ‘premium luxury’ audiomerken voor de vakspeciaalzaak.

Met de door dochteronderneming Penhold b.v. gedistribueerde merken AVM, Anthem en Paradigm hebben we reeds eerder aansluiting gevonden bij de vakspeciaalzaak. Met het merkenpakket van Savor Audio zal die aansluiting nog verder uitgediept worden.

Savor Audio b.v. voegt daar een aantal toonaangevende merken aan toe, waarbij de fabrikant onze doelstelling volledig onderschrijft. Meer merken staan op onze verlanglijst, want wij hebben immers bewezen dat de liefhebber van luxe, premium hifiproducten nog steeds een sterke voorkeur heeft voor de vakspeciaalzaak en dat goede merken een waardevolle toevoeging zijn voor de markt in de Benelux.

Wij zijn dan ook zeer trots dat Savor Audio b.v. is geselecteerd als partner en dat wij hiermee het aanbod van selectief gedistribueerde merken voor de vakspeciaalzaak hebben weten te vergroten. 

Hifi Nederhold b.v. 

Web: www.savoraudio.nl