Archief

03 januari 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Follow up Dutch & Dutch Introductieshow - 7 januari - BB&G Hilversum

Wij zijn trots de eerste dealer te zijn in Nederland van de actieve DSP luidsprekers van Dutch & Dutch. Vele fabrikanten beweren de beste luidsprekers ter wereld te maken of op zijn minst de beste luidsprekers in hun klasse. Dit wordt zelden waargemaakt.

Naar onze mening is Dutch & Dutch er echter in geslaagd om alle problemen die altijd inherent werden geacht aan het fenomeen ‘monitor luidspreker’ op te lossen. Er zijn twee modellen: de 8c en de 8m. Ze kosten respectievelijk 10.000 en 6.000 euro per paar. Omdat dit actieve luidsprekers zijn, heeft u dus geen versterker nodig om ze aan te sturen, een bron of computer met een digitale uitgang is voldoende!

Op 7 januari vanaf 13:00 uur organiseren wij in onze vestiging in Hilversum een show om deze uitzonderlijke luidsprekers te introduceren.

Hierbij zijn aanwezig:

•Martijn Mensink: een van de ontwerpers van de luidsprekers van Dutch & Dutch

•Brendon Heinst: opnametechnicus bij het audiofiele label TRPTK (https://trptk.com/)

Martijn Mensink zal uitleg geven over het ontwerp van de Dutch & Dutch luidsprekers en Brendon Heinst zal met de sublieme opname van het TRPTK label laten horen waartoe de Dutch & Dutch luidsprekers in staat zijn.

TRPTKTRPTK gebruikt zelf ook de luidsprekers van Dutch & Dutch in hun mastering/mixing van hun opnames en kiezen voor het merk vanwege de eerlijkheid en resolutie van hun weergave.

 

U hoeft zich voor deze show niet op te geven, kom gewoon gezellig langs!
Lees op onze Dutch & Dutch merkpagina meer over dit prachtige merk!