Archief

nieuwsredactie | 19 juli 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Graham Slee & Black Rhodium geïmporteerd door Simply Audio

Simply Audio importeur van o.a. Remton en LinnenberG importeert vanaf heden twee nieuwe merken naar ons land. Graham Slee is wel bekend vanwege de zeer goede en betaalbare phonostages zoals de bekende ERA Gold.

Tegenwoordig maakt Graham Slee echter meer dan alleen phonostages. Inmiddels heeft Graham Slee ook een digitale voorversterker, mono eindversterkers en meerdere headphone amps in het programma. En ook die vallen steeds in de prijzen.

Daarnaast importeert Simply Audio nu ook Black Rhodium. Het zeer uitgebreide assortiment kabels van Black Rhodium zijn in Nederland nog niet erg bekend. In het thuisland het UK, mag het merk zich echter verheugen op vele positieve reacties van consumenten en media.

Hoog tijd volgens Dimitri van Hoven van Simply Audio om deze 2 merken dus naar Nederland te halen. Daar waar anderen pas op de plaats maken vanwege tegenvallende verkopen, is het voor Simply Audio tijd om het assortiment verder uit te breiden.

Een geselecteerd aantal Black Rhodium kabels is net als bij de eigen fabricaat kabels via het Simply Audio “Try before you buy” programma kosteloos op proef te beluisteren.

Geïnteresseerde dealers of consumenten kunnen contact opnemen met Simply Audio via de website, www.simplyaudio.nl