Archief

nieuwsredactie | 30 juli 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Old School Hifi en Vintage Audio Repair Service

Wederom een uitbereiding bij Music2 audio import!   Na het uitvliegen van Darius Audio, zodat zij op eigen benen door kunnen gaan, vestigen wij onze focus weer wat meer op ons Old School Hifi Museum, en kunnen we u tevens een in-huis Reparatie-Service gaan aanbieden.

Vintage Audio Repair Service

Met onze nieuwe partner Fred Louwersheimer, welke in de afgelopen 35 jaar onder namen opererend als Viditron en Q-Analogue een enorme kennis en kunde heeft opgebouwd als reparatie-deskundige op audio gebied, geeft dit u een extra service voor zowel reparaties van moderne- als Vintage apparatuur.

Door deze extra service vindt u vanaf 1 september op ons adres een gecertificeerd en kundig reparatiebedrijf met specialismes in merken als:

*KENSONIC/ACCUPHASE

*SANSUI

*MARANTZ

*PIONEER

*McINTOSH 

*KENWOOD

Tapedeck revisies van REVOX, AKAI, TEAC en TASCAM, en natuurlijk de reguliere service voor nieuwe merken zoals OCTAVE, FEICKERT, CEC etc, etc. Kortom, een reparatie- en service adres voor alle audioproducten.

Old School Hifi Museum

Old School Hifi kwam tot leven als gevolg van een samenwerking tussen Old School Hifi Zweden, Q-analoge en Music2 audio import. Bij het begin was dit bedoeld voor een ​​klein vintage audio museum in Nederland en uniek voor Nederland. Prachtige in nieuwstaat vintage apparatuur uit de gouden jaren van de hifi zijn te zien en te beluisteren.  

Service uitbreiding 

Ook het Old School Hifi Museum wordt uitgebreid, zodat de volledige begane grond van ons pand vorm gaat krijgen als een Old School- en Vintage Audio verkoop/inkoop en reparatiepunt voor Nederland en omstreken!
Als extra bijzonder item zullen wij als enige verkoopunt in West-Europa gaan fungeren van 3 unieke BHC luidsprekermodellen. Hierover later dit jaar meer, maar denk JBL, denk Kenrick Sound, denk Old School design- en geluid, denk eerlijk geprijsd…

Audio-Buis Service

Ook op de bovenste verdieping vinden er veranderingen plaats, zo wordt onze bioscoop uitgebreid voor degenen die hier interesse in hebben, en begint zich langzaam een audio-buizen vooraadkamer te ontwikkelen.
Ook hierin zullen wij meer service gaan bieden, en zult u later dit jaar bij ons terecht kunnen voor het aanschaffen van- en testen van audio-buizen. Voor deze service zijn wij in eigen beheer een universele buizentester aan het ontwikkelen, zodat zowel wij als u precies weten in wat voor conditie uw buizen zijn. Combineer dit nog met een klein LP/Reel2Reel verkooppunt, het bezoekadres van Music2 audio import, en er zijn genoeg redenen ontstaan om bij ons langs te komen!

Wij zien u vanaf 1 sptember 2017 graag verschijnen als bezoeker van deze bijzondere lokatie en opzet aan de Dwarskulk 1 in Hoek van Holland! 

Meer informatie

Music2 Old School Hifi: http://www.music2.nl/oldschoolhifi/

Music2 Old School Vintage: http://www.music2.nl/oldschoolhifivintage/

Music2 old School Nieuw: http://www.music2.nl/oldschoolhifinewproducts/

Old School Hifi Sweden: http://www.oldschoolhifi.se/

 

Wij zien u vanaf 1 sptember graag verschijnen als bezoeker van deze bijzondere lokatie en opzet aan de Dwarskulk 1 in Hoek van Holland!

Old school Hifi

Heathkit

Forsell

Kenwood

McIntosh

Mark Levinson

Sansui