Archief

nieuwsredactie | 19 mei 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Savor Audio b.v. verkrijgt de exclusieve distributierechten voor McIntosh voor de gehele Benelux.

Eerder dit jaar werd Savor Audio b.v. aangesteld als de exclusieve distributiepartner voor de gehele Benelux voor de premium audiomerken Audio Research, Pryma, Sumiko en Sonus faber. Met ingang van heden is Savor Audio tevens aangesteld als exclusief distributiepartner van het high end audiomerk McIntosh voor de Benelux.

Nu Savor Audio de distributierechten voor McIntosh heeft verkregen is de moedermaatschappij Hifi Nederhold b.v een flinke stap dichterbij haar doelstelling gekomen. Het management maakte eerder kenbaar dat zij alles zou bewerkstelligen om “opnieuw de nummer één te worden voor de distributie van ‘premium luxury’ audiomerken voor de vakspeciaalzaak.”

Savor Audio b.v. is trots dat zij geselecteerd zijn als partner en dat zij hierdoor het aanbod van selectief gedistribueerde merken voor de vakspeciaalzaak hebben weten te vergroten.

De liefhebber van mooie hifiproducten heeft nog steeds een sterke voorkeur voor de vakspeciaalzaak en dankzij een uitstekend, exclusief dealernetwerk kan Savor Audio de wensen van die consument meer dan perfect invullen.

Informatie

Savor Audio

Website: www.savoraudio.nl