Archief

nieuwsredactie | 12 oktober 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

10 jaar Klinkt Beter: decenniumshow op 28 en 29 oktober

Op 27 oktober 2017 bestaat Klinkt Beter 10 jaar. Er valt dus iets te vieren: op 28 en 29 oktober organiseren we onze decenniumshow in Wetteren met vier echte high-end sets.

Kommer Kleijn brengt de actieve John Watkinson Legends mee, omnidirectionele luidsprekers die op New Music 2016 best of show wonnen bij het Franse “Voir & Emouvoir”. Ook op de X-FI werden de Legends gesmaakt, reden temeer om ze op onze decenniumshow in te zetten. De Legends bieden de resolutie van een electrostaat met de fasereinheid van een puntbron en de laagweergave van een grote subwoofer. Een ware ontdekking.


Foto: John Watkinson Legends at XFI 17


LEGENDS

Amphion

Amphion blijft ons ultieme luidsprekermerk waar de kwaliteiten van de 432 EVO muziekserver mee verfijnd worden. Je kan de fase- en timbre correcte One 18 en Two 18 studio topmodellen alsook de machtige Krypton 3 vloerstaander ontdekken.

De Amphion Krypton 3 en Two 18  luidsprekers worden aangestuurd door krachtige Vitus Audio (eind)versterkers, al jaren onze vaste referentie. 


Vitus Audio

Als bron wordt uiteraard de 432 EVO muziekserver ingezet, die in München in de set van Aries Cerat best of show won bij AVShowrooms en Hifi Pig. Op de show wordt o.a. de 432 EVO MASTER ingezet met eigen voeding, alsook de nieuwe 432 EVO TEN die speciaal voor de 10e verjaardag van Klinkt Beter op de markt komt. Alle EVO’s zijn voortaan voorzien van de SQi “Sound Quality Improved” patch en kunnen ook met MQA bestanden overweg.

Metrum Acoustics maakt één van de best klinkende DAC’s. Het Adagio topmodel is op de show zelfs tweemaal van de partij, en je kan ook de nieuwe Forte eindtrap beluisteren op onze decenniumshow. De forte emuleert een goede triode stuurtrap in full klasse A, maar dan gerealiseerd met fets. Een bijzondere versterker dus.


Metrum SET

Mytek maakt dan weer de meest complete DAC’s met studio features en analoge pre-amp functie. Zowel de Brooklyn als Manhattan 2 zijn van de partij.


Mytek Brooklyn

Praktisch:

Op zaterdag 28 oktober ben je bij Klinkt Beter welkom op volgende momenten:

1. 's ochtends van 10u tot 13u

2. namiddag van 14u tot 17u

3. 's avonds van 18u tot 21u

Op zondag 29 oktober ben je bij Klinkt Beter welkom op volgende momenten:

1. 's ochtends van 10u tot 13u

2. namiddag van 14u tot 18u

Tussen de sessies sluiten we telkens een uur. 

Wens je erbij te zijn, laat dan op voorhand weten op welk moment je wenst langs te komen, via email naar info@klinktbeter.be

Gezien we een grote opkomst verwachten en we deze show op onze eigen locatie wensen te doen, dien je op voorhand in te schrijven.

Adres:

Blauwe Paal 45,

9230 Wetteren, 

België 

http://klinktbeter.be