Archief

Roeland Vereecken | 17 juni 2010 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Firestone introduceert de BRAVO

Firestone Audio Europe introduceert de BRAVO Digital Signal Processor en heeft hierdoor wederom een nieuwe toevoeging aan de succesvolle Cute Series. De “BRAVO Digital Signal Processor” kan op twee manieren worden ingezet.

Enerzijds als een hoogwaardige 24Bit/96kHz USB naar S/PDIF converter. Anderzijds als een 24Bit/96kHz digitale signaal processor, teneinde Jitter, digital noise en distortion te verminderen.

USB naar S/PDF conversie 

De Bravo geeft USB connectiviteit aan elke bestaande DAC of versterker die geen USB ingang heeft, maar alleen optische of coaxiale digitale ingangen. Gebruikers krijgen daardoor met bestaande apparatuur, toegang tot alle digital media op de PC, op 24Bit/96kHz niveau.

Veel computers hebben geen digitale uitgang. Ook hier is de BRAVO inzetbaar om dit te realiseren via USB.

Digitale signaal verwerking 

Naast USB biedt de BRAVO een optische en coaxiale S/PDIF Ingang.

De data die op deze ingang wordt aangeboden zal worden bewerkt en voorzien van een fris klok-signaal. De Bravo zal Jitter, digitale ruis en storing tot een minimum beperken.

Door tussenkomt van De BRAVO krijgt men een schoner en verbeterd geluid en details in de muziek zullen meer naar voren komen, alsmede een verbeterde plaatsing van de gehele sound-stage.

De BRAVO is beschikbaar met een zwarte en zilveren faceplate en kost € 160,00

Zie : www.firestone-audio.eu