Onno Kiviet | 29 oktober 2015 |  <   > |
TAGS: Recensies |

vier nieuwe 432 EVO resellers

Het resellernetwerk van de 432 EVO werd de laatste maanden flink uitgebreid:

Bij Colab in Meise nabij Brussel kan je de 432 EVO o.a. aan het werk horen op zowel de Focal Stella Utopia EM alsook de nieuwe Focal Sopra reeks bekend van Hifi Brussels 2015:

Bij Koen Vaessen van Vaessen Audiodesign in Brasschaat nabij Antwerpen kan je de 432 PRO beluisteren op de Vaessen Aquarius. 

Vaessen Audiodesign is ondertussen de tweede Belgische luidsprekerbouwer die een 432 Hz muziekserver inzet als bron voor alle verdere productontwikkelingen. De 432 PRO is een aangepaste versie van de 432 EVO, met als extra drivers voor de professionele Mytek studio DAC's.

Klinkt Beter heeft de Mytek Linux drivers laten aanpassen zodat deze ook samenwerken met de nieuwste Manhattan DAC, en de 432 PRO is op dit moment de enige Linux muziekserver die alle Mytek DAC's ondersteunt. 

In de toekomst komen er ook 432 EVO versies met I2S ondersteuning en wellicht ook firewire.

Bij Sense Of Music in Leiden kan je de 432 EVO horen op o.a. Horns “The Mummy” hoornluidsprekers, Audiomat buizenversterkers en PS Audio als DAC.

 

Ronald Spaargaren van Sense Of Music is een echte vinyl liefhebber en gezien de rustige analoge klank dankzij onze 432 Hz methode, is de 432 EVO een ideale aanvulling voor streaming.

Bij Luxury Music in Wijgmaal nabij Leuven kan je weldra de 432 EVO horen op een set met PS Audio, Brinkmann Audio versterking en high-end Cabasse luidsprekers.

 

Luxury Music zal zich vooral richten op de Belgische provincie Limburg.

Meer info en de adressen van onze negen resellers op 432evo.be